December 2014-throwback

Vi är inne i årets sista månad och jag tycker att vi tittar tillbaka till förra årets december. När jag kikar i bloggen hittar jag flera härliga inlägg och jag kan helt enkelt bara konstatera att december 2014 var en riktigt härlig månad.

throwback-dec-14

Vi hade massor att göra i skolan. Två tentor i reklamjuridik och ekonomi, ett pitchprojekt mot Sveriges Utbildningsradio, vårt examensprojekt och om jag inte missminner mig hade vi ytterligare ett projekt. Yikes. Bilden på all pizza är förresten från fredagen på UR! När alla hade pitchat åt vi pizza, riktigt mysig dag.

Det var en hel del goda middagar och drycker. Vi hade drinkkväll hemma hos mamma och Amanda & jag drack rödvin vid Escaliers brasa. Pangbrudarna från klassen samlades för att säga adjö till termin tre hemma hos Carro och gjorde detta med bubbel och ett smockfullt dessertbord. Himmelriket. Drack massor av gröna smoothies medan jag julshoppade – och apropå julshopping! Jag hade precis fått en fet bonuslön som jag valde att spendera på julklappar. Det syntes på vår paketsamling under granen.

juldagen kom äntligen snön och när solen började gå ner kastades ett mjukt och stämningsfullt ljus över vardagsrummet hos pappa. Nyår firades hemma hos bröderna Kiani med ett gäng vänner, spontanbestämt någon gång under mellandagarna.

Jag testade ögonfransförlängning och blev fast direkt. De traditionella julborden åt på Aske Allé och Oaxen.

Både pappa och svärfar fyllde jämnt och vi firade min pappa med avsmakningsmiddag på Volt. Lasse firade vi på Gripsholms Värdshus i Mariefred – jisses vilket mysigt dygn det var. Underbart minne!

 

Helt enkelt en underbar månad! Tack till er som var med och gjorde den så härlig<3

 

Tidigare:

Throwback november 2014

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *