De senaste dagarna via min telefon

Ibland (läs: i 9 fall av 10) är det lättare att ta ett foto eller en videosnutt med telefonen istället för kameran. Så… Här är ett axplock av de senaste dagarna via min telefon. :)

Eugenia bad mig att skicka bilderna från vårt träningspass och jag hade helt glömt bort att det nummer jag hade sparat var hennes gamla och numera gick till någon helt annan. Hehe… Lite pin.

I veckan lirade Jocke seriefinal i fotboll ute i Bålsta. Hela familjen var där och tittade och innan avspark gick vi förbi Bålstas ishall och simhall där jag har tillbringat en del tid i mina dagar. Nostalgi på hög nivå. (Älskar lukten i ishallar <3)

Och vet ni vad, då? DE VANN SERIEN! Det blåstes guldkonfetti, bars guldhattar och drack bubbel medan de hoppade och skrek om vartannat. Lät som att de hade tagit SM-guld och i vilket fall som helst var väl känslan densamma!

Jag skulle köra Jockes bil hem eftersom de hade planerat att åka till stan för en gedigen festkväll, så jag åkte förbi mitt barndomshus på Putsvägen där Jeppe och jag är uppväxta. Försöker alltid passa på att åka förbi när jag är i Bålsta och det är lika speciellt varje gång. Gräsplätten utanför dagiset där jag letade pärlor när dagiset hade stängt, gatlampan pappa fick i födelsedagspresent som har stått kvar i 15 år, enbärsbusken jag brukade gömma mig i och vändzonen där vi spelade grusbandy. En trip längs memory lane.

Så gott som dagligen skickar jag bilder på gulliga hundar till Jocke. Han har slutat svara.

En dag matchade jag min outfit med mobilskalet! Hehe.

Det är så himla skönt att träna med kort hår. Vet ni vad..? Jag har bokat tid för att klippa några centimeter till!

Aladdin skickade några av årets askar (de har bytt ut en pralin i årets ask!) och Barebells skickade sin nya smak. Chokladbud gillar man JU! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *