By Thowe

De senaste dagarna i mobilbilder

Hej hopp! Jag har bestämt mig för att flytta tillbaka bloggen till mitt gamla CMS WordPress och till min egna domän (wagnerlarsson.se är just nu tillfälligt ompekad till nouw.se/thowe). Jag behöver lite teknisk hjälp för att göra det här eftersom jag inte vill riskera att göra något fel och därmed förlora mitt arkiv eller mina bilder, så det tar lite tid. Och under den tiden vill jag inte fylla bloggen med massor av inlägg, samtidigt som jag vill skriva om sådant som sker just nu eftersom jag vet att jag kommer titta tillbaka om ett tag. T ex det årliga julbordet skulle kännas märkligt att inte skriva om för 2018, hehe.

Så. Hur som helst! Här kommer de senaste dagarna i mobilbilder. Har fortfarande inte köpt en ny kamera, hoppas på mellandagsrean.

I torsdags var det dags för det årliga julbordet med mammas familj. Vi var på Villa Aske och åt italienskt julbord. Älskar det! Tyvärr blir det riktigt kassa bilder med mobilen, alla är varma och totalt oskarpa. Min favorit på julbordet är löjromen och på Villa Aske älskar jag även deras oxfilécarpaccio. Mums.

I söndags bjöd Carmen och Eugenia in till julpyssel. Vi drack glögg, gjorde pepparkakshus, kolor och spelade spel. Jag älskar att spela spel, tänkte försöka kuppa in det under juldagarna.

I lördags var mamma och jag i Täby för att julshoppa. Hittade den här kjolen till 50% på H&M Trend och slog till direkt. Vissa plagg vet jag kommer sitta som en smäck. Och det gjorde den!

I måndags började vi veckan med julfrukost på Inhouseavdelningen. Det var kallt ute och eftersom jag avskyr att frysa så bar jag dubbla jackor (!). Jocke skrattade åt mig men när jag stod där, i busskuren i Mörby på måndagsmorgonen, och väntade på en buss i 40 freaking minuter kan jag tala om att jag var väldigt nöjd över att jag bar två jackor.

I onsdags var jag med på fotografering ute i Lidingö. Nya bilder till Tele2.se ska fotas och eftersom jag är beställare satt jag med och kikade samtidigt som jag jobbade med annat.

Så här vackert är det ute just nu. Är så innerligt glad över att det är snö och att det med största sannolikhet kommer bli en vit jul, känns nästintill magiskt.

I vårt sovrum har vi ett ”rutnät” från House Doctor på väggen (i brist på bättre ord) och Jocke kom med idén att vi skulle framkalla bilder från vår tid tillsammans och sätta upp. Sagt och gjort! Var SÅ mysigt att gå igenom alla foton som kom med posten för några dagar sedan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *