De senaste dagarna i 5 bilder

Ska vi kika på hur min senaste vecka har sett ut genom min mobilkamera? Let’s!

I söndags fyllde jag 27 år. Jag var lite trött från firandet på Berns några timmar tidigare, så jag gick upp först vid halv tolv och då hade Jocke förberett födelsedagsfrukost som jag hade önskat mig. Äter aldrig plättar och dricker aldrig juice, men av någon anledning ville jag ha det på min dag.

För övrigt – 27 år. Känns som en perfekt ålder. Både ung och lite “gammal”. Beundransvärd, respekterad, nästan lite anspråksfull. Det jag har att säga tas på allvar, nu är jag inte längre bara en ambitiös 20-taggare utan en mogen 27-åring. Antar jag att (äldre) folk tänker. Kanske inte. Vad vet jag. Är ju bara 27 egentligen. ;)

En dag kom jag hem till ett bud från Nespresso med temat “sensommar”. Det visade sig vara ett kit för iskaffe! Har inte hunnit testa än, kanske till helgen.

Story Relations och Rivia Sports bjöd in till pressfrukost för att visa upp Rivia Sports nya kollektion. Jag satt bredvid Rivia, grundaren, och Cassandra som är min kollega och chefredaktör på Chic. Så himla fina kläder, jag har blivit taggad på att bära mer utstickande kläder på gymmet och inte bara vitt-svart-grått som jag har burit hittills, hehe. Är ju ganska färgglad i min vanliga stil, så varför inte på gymmet med?

Och så har jag tagit selfies. För det gör man om det är bra ljus och tröjan man bär är i perfekt blå nyans.

Jag har varit i lägenheten, bland annat för att gå igenom vad som behövs fixas men också för att ta reda på vad jag ska sälja respektive skänka bort. Bland annat det ovan. Soffan fick Jockes syster Amanda och hennes sambo ta hand om, så skönt att den är borta nu hehe.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.