De perfekta sommarbyxorna

pants soaked in luxuryIgår efter jobbet mötte jag upp mamma för att agera personal shopper, främst till Per (som inte var med). Vi hittade 5 snygga t-shirts relativt fort vilket betydde att vi istället kunde fokusera på vår egen shopping, hehe.

Jag var på jakt efter ett par byxor eller en kjol med hög midja som jag kan kombinera med lite kortare blusar. Hittade de p e r f e k t a byxorna från Soaked in Luxury! De är långa, sitter högt i midjan och det bästa… Jag tror aldrig jag har haft en så snygg och plutig rumpa som i dessa?! Haha! De har ett tunt men ändå “lyxigt” material så jag kan tänka mig att de är lika sköna en varm sommardag som en kyligare kväll. De anlände i butik för någon dag sen bara, sa kassörskan.

Tror jag inviger byxorna redan imorgon – ändå fredag och helg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.