De 3 bästa brun utan sol-produkterna

brun utan sol 1Jag fick en kommentar för ett tag sedan:

Cilla: Åh, har du ngt tips på brun utan sol? Tycker alltid att du ser så brun och fräsch ut, hade ingen aning om att det var BUS :)

Och givetvis ska jag dela med mig av vilka produkter jag använder. Som jag skrev i det här inlägget så har jag testat i princip allt! Dessa tre produkter har blivit mina favoriter.

Jag använder alltid en handske, det är i princip ett måste för att få en jämn färg. Vissa produkter behöver att du har återfuktat huden innan medan vissa behöver ha en “torr” hud. Var noga med att läsa på förpackningen innan!

brun utan sol 2
1: Vita Liberta Phenomenal, 199 kr på Lyko. Kräver att du skakar den rätt rejält inför användning. Du behöver ganska många “pump” för hela kroppen, skulle tippa på att den här flaskan räckte till 3-4 helkroppsappliceringar. Den är inte särskilt dryg men ger en väldigt fin och naturlig färg.

2: St Tropez Bronzing Mousse, 299 kr här. Min absoluta favorit! Den är tunn i konsistensen och räcker länge. Dessutom torkar den in direkt och luktar knappt någonting. Undvik att smörja in händerna, knäskålarna och fötterna tills du är helt klar med resten av kroppen. Handsken blir nämligen rätt blöt efteråt och du kan smörja in dessa områden med enbart det som finns kvar i handsken och resultat blir utmärkt.

3: Cocoa Brown by Marissa Carter, 199 kr här.Den här produkten har jag använt i över ett år och färgen blir väldigt bra. Den är favoriten när det gäller budget MEN bör tilläggas att den torkar extremt fort vilket gör att det kan vara svårt att få den jämn. Däremot ser du färg direkt så det är lätt att märka kontraster.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.