Dan före doppardan

julklappar2015

Trots att jag planerar och inhandlar julklapparna i mitten på november är det något speciellt med att köpa några klappar dagen innan julafton. Det slår liksom aldrig fel. Jag kan inte påstå att jag är enorma julkänslor men visst finns de där, någonstans under ytan av grön mark och plusgrader.

Imorse tog jag en välförtjänt sovmorgon och vaknade med ett lyckorus av att ha signerat ett kontrakt, ha ett vackert smycke på väg till mig, huvudvärken som var borta och ha några underbara dagar med familjen framför mig. Härlig känsla. Därefter satte jag mig vid datorn och skrev mer eller mindre klart de skrivuppdrag jag åtagit mig. Tanken var sedan att åka direkt till gymmet men jag kunde inte undgå att gå lite i butiker. Det slutade med att jag klev in på SATS med sex nya julklappar. Men det GÅR ju inte att låta bli! Säger som den unga tjejen jag råkade höra på tåget igår: “Jag vill ha ännu fler att ge julklappar till, det är så kul att ge bort presenter”. Hon var typ 13 år. Fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att fira jul med min styvsyster och hennes familj. Ska bli så mysigt! Därefter är det uppesittarkväll hos pappa. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *