Dagens outfit och att det känns lite lättare just nu

Så här såg jag ut idag. :) En snabb fotosession med Sofia, mest för att det är kul att ha bilder på hur man ser ut även under vardagarna, hehe. 

På bilden längst ner ser man hur min hy ser ut just nu. Lite jobbigt att typ alla andra “vuxna” har perfekt hy och så kommer jag som en annan tonåring. Men jaja. Det är verkligen inte hela världen. Vore bara skönt att få bort det, hehe.

Alltså imorse valde jag kläder i över 30 minuter. TRETTIO MINUTER! Och då blev jag inte ens nöjd med resultatet, haha! Jag hade tänkt premiärbära mina glasögon men fick för mig att jag behövde bära “rätt” klädsel för att matcha bågarna… Tillslut satte jag i linserna istället och när jag såg vad klockan var fick jag slänga på mig något som låg nära. Vilka problem, va?

*

Nej hörni, nu ska jag borsta tänderna och packa träningsväskan inför morgondagen. Blir lite glad över att jag klagar på min hy och klädproblem – det viskar om att det känns lite lättare i livet i övrigt just nu. Och det gör det. Jag försöker ta hand om mig själv och de två senaste dagarna har jag mått riktigt bra. Jag hoppas det håller i sig. :) God natt!

c

Share:

3 Kommentarer

 1. Paula
  06/17/2017 / 09:20

  Jag kan tipsa om att ta kontakt med Skincity. Jag har haft fruktansvärt dålig hy nästan hela mitt liv, men gjorde deras hudtest på nätet för cirka fyra år sedan och fick tips på produkter och idag är min hy sååå mycket bättre. Jag hade prövat allt innan, och trodde egentligen inte att ett hudtest på nätet skulle hjälpa men det gjorde det!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/18/2017 / 22:19

   Tack Paula! Jag har testat deras hudtest nu, så får vi se vad som händer. Kul om det blir bra ju!! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.