Dagens dubbel: Prformance™ Hi-Intensity & Prformance™ Gymnastics

Idag jobbade vi in lunchen för att kunna gå lite tidigare från jobbet. Mikis, jag och Sofia hade nämligen bokat in oss på två pass på SATS! Jag testade båda passen för första gången idag och blev helsåld på första, Hi-Intensity.

Vi började med att värma upp genom att töja lederna, rulla runt axlar och handleder, göra lite utfall/burpees och så vidare… Sedan kikade vi på tavlan och där hade instruktören lagt upp 4 stationer med 3 övningar per station. Vi var tre i vårt lag och skulle dela på antalet repetitioner. Vi hade 22 minuter på oss och så fort instruktören blåste i visselpipan var det FOKUS och bara KÖR KÖR KÖR. En station kunde vara: 80 kettlebellsswing, 40 kcal rodd, 30 box burpees. Detta skulle vi dela på (som 2 personer, jag & Sofia körde samtidigt). Så jäkla kul var det! Älskar ju burpees av någon sjuk anledning så fick världens endorfinkick blandat med maxpuls när vi körde det. KUL!

Trodde jag skulle kräkas i minut 21 men när hela passet var klart var den känslan borta och jag var istället full av endorfiner. Har övertalat J att boka samma pass fast en annan tid nästa vecka. : )

crossfit1Det andra passet, Gymnastics, fokuserade på rörlighet. Det var inte lika kul men jag märkte hur nödvändigt det var. Varför var det inte lika kul? Well, dels så var det inte högintensivt. Då tröttnar jag. Sedan märkte jag att jag inte alls är så stark eller smidig som jag trodde jag var och det är inte kul. Jag vet att jag inte är supervältränad, men trodde jag var bättre än så här.

Det är aldrig kul att bli påmind om sina svagheter men det positiva är att nu vet jag vad jag ska jobba mer på för att få en hälsosam och stark kropp som verkligen klarar av en fysisk vardag. Det här känns som ett perfekt pass för att få ryggen, ljumskarna och knät att hålla livet ut. Ska bara 2hitta tid” för att göra något jag inte tyckte var lika kul som de högintensiva passen ;-)

Nu ska jag betala räkningar och pussa på snyggingen bredvid. Ha en fin kväll!

 

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.