Dagen före dopparedagen

God morgon vänner!

Jag vaknade tidigt imorse av ett rejält illamående och nacksmärtor. Ingen aning om varför, kanske sov jag knasigt. Det blev bättre när jag klev upp några timmar senare i alla fall. Skönt!

Igår hade SATS ett erbjudande på Star Nutritions Pancake Mix, en färdig pannkaksmix med 30 gram protein per portion. Man fick en sugarfree syrup vid köp av en förpackning. Jag har länge varit nyfiken på pannkaksmixen så det blev faktiskt ett köp och idag blev det pannkakor till frukost! Lite torrare än vanliga pannkakor, men godare än jag trodde. Apropå julkalendern så finns det ett quiz i morgondagens lucka (julafton) och det är ett pris jag verkligen skulle vilja vinna om jag hade möjlighet… Så in och tävla imorgon! ♥

Nu ska vi ner till gymmet och köra sista passet innan julafton. Sedan ska vi tvätta bilen och fira jul hos mamma. MYSET! Hoppas ni får en underbar dagen före dopparedagen ♥

• • •

Förresten, jag fick en fråga om min klänning i det här inlägget. Den är från Vero Moda men jag har köpt den från Zalando (på rea just nu!). Här är en direktlänk :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.