Champagne, Fuelbox och romantisk middag på Le Rouge

I fredags firades min födelsedag återigen, denna gång med min fantastiska sambo som hade förberett en romantisk kväll för oss. På min födelsedag fick jag ju tre olika paket och jag fick då veta att jag skulle vara redo för en fördrink klockan sju. Fördrink =  min favoritchampagne! :) Jag hade önskat mig en kväll med bara Jocke och att vi skulle klä upp oss för varandra. Jag tycker han är så stilig i skjorta och kavaj och jag älskar ju god mat och dryck. Stockholm har en fantastisk (om än väldigt dyr) krogscen och det vore synd att inte utnyttja den. Anser jag.

För ett tag sedan (säkert flera månader) beställde jag hem Fuelbox, ett frågespel för par. Det passade vi på att “spela” under tiden. Man kan välja vilken kategori man vill dra en fråga från och det finns allt mellan familj, framtid, karriär, sexliv, hobbys… Hehe. Det är rätt mysigt, man lär känna varandra djupare.

Det duggregnade lite när vi satte oss i taxin som körde oss bort mot Gamla Stan där Jocke hade bokad bort på Le Rouge. Vi tog en varsin fördrink, jag åt ostron och han calamares till förrätt och till varmrätt åt vi båda oxfilé med hasselbackspotatis och grönsallad. Delade på en flaska Cabernet Sauvignon och skippade efterrätten för att vi var alldeles för mätta… :)

En mysig kväll som hade kunnat få toppoäng om Le Rouge bara hade steppat upp en del. Lite synd, med tanke på att det ändå var en speciell kväll som vi båda hade sett fram emot.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.