Brunch på Piren

Igår hade Jocke bokat bord på Piren för oss att äta brunch. Vi båda trodde att de erbjöd buffé och blev lite förvånade när det var á la carte men det gjorde såklart ingenting. Härligt med lite söndagslyx när det är grått och kallt ute.

Apropå grått och kallt, fy tusan vad sletet det är att vara i Sverige just nu. Förra veckan måste jag ha befunnit mig i någon jetlagdimma för nu när jag har sovit ut och känner mig relativt pigg är jag bara så jäkla nedstämd över den här skiten. Varenda år tänker jag så här och det är som att det blir dubbelt så illa när jag har fått känna på sol och värme. Varför bor jag i Sverige under vinterhalvåret? (Nu råkar jag ju vara kär i en skidåkare som älskar vintern, men hade fallet varit annorlunda hade jag satsat stenhårt på att frilansa utomlands under vintern.) Kan förvisso vara en släng pms som fuckar upp systemet rejält, men livet är inte svinkul just nu. Våren får gärna skynda på.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.