Brunch med pain au chocolate & glutenfria våfflor

brunch1Trots årets sämsta tajming med avloppet i fredags kom en rörmokare hit vid halv elva på förmiddagen och löste allt på typ 10 minuter. Skönt att kunna duscha igen, hehe. När rörmokaren gick gjorde vi i ordning en stor brunch med bl a våfflor, serranoskinka, pain au chocolate & bröd från Fabrique. Våfflorna gjorde vi ”magvänliga”, de blir inte riktigt lika frasiga men de är både goda och mer matiga. Tips!

Glutenfria våfflor ca 8 st:

2 hela ägg
2 äggvitor
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl havregryn
1 msk bakpulver
1 msk fiberhusk
2,5 dl mjölk

Vispa ägg och mjölk ihop. Blanda alla torra ingredienser och häll i medan du vispar. Låt stå i några minuter och grädda sedan i våffeljärn med smör.

brunch5

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *