Brun utan sol, Västkusten, singelskap och jul i Stockholm

Cilla: Åh, har du ngt tips på brun utan sol? Tycker alltid att du ser så brun och fräsch ut, hade ingen aning om att det var BUS :)

Svar: Tack snälla! Nja, i princip året om är det brun utan sol som är hemligheten bakom brännan hehe – men i sommar var det faktiskt en äkta variant. ;) Jag tänkte att jag gör ett eget inlägg om de produkter jag använder. Kommer efter helgen!

scandic2

Elin: Jag älskar verkligen Västkusten och just området kring Tylösand är så vackert. Blir väldigt nyfiken på vem eller vilka du åkte dit med eftersom du inte har nämnt någon/några. Följer dig på Instagram med och inte kan man se där heller hehe… Du verkar i alla fall lycklig så när du väl berättar något ska det bli kul att höra. Ta hand om dig kram.

Svar: Visst är det vackert! Åker gärna tillbaka nästa sommar. Tylösand var ju en dröm. Kul att du följer på Instagram! :) Det finns ju, som ni förstår, en anledning till att jag inte nämner vem jag åkte dit med men jag är lycklig, hoppas du är det med. :) Kram!

Hej hej: Varför får man inte veta vem eller vilka du åkte iväg med på semestern

Svar: För att du ska ha något att fråga om, din anonyma läsare! :)

tylosand7

Lasse: Hej Thowe! Följer dig på Twitter och tycker du verkar vara en rolig och bra typ. Ska till Stockholm i vinter och tänkte kolla om du har några tips på vad man kan göra under advent/jul? Vi är två som åker. Vet att det är tidigt, men vill gärna börja planera. Ha det fint och lycka till med allt.

Svar: Hej Lasse! Kul med någon från Twitter, välkommen hit! :) Jag ska ta mig en funderare och skriver ihop ett eget inlägg om några Stockholmstips i vinter. Ha det fint och tack för att du läser!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.