Bruce Springsteen på Ullevi 2016

bruce springsteen 2016

Vet inte hur vi ska lösa midsommarafton på bästa sätt för att…. VI SKA SE BRUCE PÅ ULLEVI DEN 25 JUNI!

(Jag vet. Jag är ingen konserttjej. Gillar inte när tusentals mensch står i grupp osv. Springer liksom inte lopp pga den anledningen. Men jag måste ju utmana mig själv.)

Det ska i alla fall bli asfett. Bruce Springsteen är en av få artister jag känner att jag måste ha sett live innan jag dör (trots att konsertnerven överlag inte vibrerar ashårt). Andra artister jag önskar jag hade möjlighet att se: Mötley Crüe, Metallica, Madonna, The Rolling Stones, Michael Jackson, Justin Bieber, Queen, Kent, The Beatles, U2.

Ska någon av er till Ullevi?

 

Share:

2 Kommentarer

 1. Magnus
  02/26/2016 / 20:56

  Antingen ska du gå den 25/6 eller 27/6. Du bör nog kolla upp vilken för det är ingen konsert den 26/6.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   02/26/2016 / 20:58

   Tur att någon har koll! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.