Bra service på Mediamarkt och en romantisk kväll comin’ up

Förra veckan beställde jag en ny kamera men trots att leveranstiden skulle vara 2-5 arbetsdagar har den fortfarande inte kommit. Runt lunchtid igår gick jag in på Mediamarkts hemsida för att spåra min order och såg då att den hade levererats till butik. Toppen, tänkte jag, och gick dit efter jobbet för att hämta upp den.

Problemet var bara att ingen visste var den fanns, än mindre kunde förklara hur det kunde stå att den hade levererats till butik när den inte gick att hitta. Ganska tråkigt, särskilt då jag verkligen vill ha en bra kamera till helgen och till ikväll. Mitt humör började ge vika, jag menar, hur svårt kan det vara att hitta en kamera som bevisligen tagits emot bara några timmar tidigare?

Men! Det var här allt vände. Jag fick hjälp av en man vid namn Fredrik som ensam på fotoavdelningen fick ta sig an mitt ärende. När han tillslut insåg att kameran inte fanns att hitta sa han att jag kunde låna hem en annan kamera över helgen och så förberedde han allt åt mig. Riktigt, riktigt bra service vilket jag också sa till honom. Han svarar “Men ska du fota imorgon måste vi ju lösa det, såklart”. :)

Vad händer ikväll, då? Jo, nu ska ni få höra! I söndags fick jag tre presenter av Jocke. I nummer 1 fanns hörlurarna som jag önskade mig. I nummer 2 fanns min favoritchampagne, Pol Roger, och en handskriven lapp: “Save the date, 8 september. Fördrink kl. 19”. Och i paket nr 3 fanns det mer info om kvällen. En romantisk dejt med mannen jag älskar. Precis det jag önskade mig :) JAG LÄNGTAR! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.