Bo själv och rensa avlopp

Som jag skrev för någon dag sedan upptäckte jag precis att avloppet i badrummet inte har rensats. Jag förmodar att det var, låt oss uttrycka oss milt, ett tag sedan.

Så efter jobbet igår gick jag förbi Hemköp och köpte allt jag förmodade att jag skulle behöva. Jag har ju aldrig rensat ett avlopp tidigare, det var inte min uppgift tidigare så att säga hehe, men efter en rad googlingar (och hjälp från mormor!) fick jag med mig detta:

avlopp 2mormor

Och köpte sedan med mig en tidig middag ifall det skulle bli så att jag inte skulle kunna äta efteråt, hehe. Kände mig så himla så väldigt stereotyp singel. Take away-middag, är det den jag är numera?

libanesiskt

Så någon timme senare var det dags.

OBS! ÄCKLIGA BILDER!

I badrummet har det varit “balkongplattor” och det har varit superfint. Men det är inte särskilt praktiskt. Från början tänkte jag bara rensa avloppet men blev så äcklad av exakt ALLT så jag bröt loss plattorna och började skrubba golvet för hand. Det tog också ett litet tag, men det gick… Sedan fick jag “mersmak” av det rena och sprayade väggar, toalett, handfat och drog trasor i princip överallt.

avlopp 1Under tiden:

smuts 1

Efteråt (jag satte upp badkarsväggen efter att bilden togs):

smuts 2

Är inget direkt fan av plastmatta men nu är det i alla fall svinrent och luktar därefter, haha. OCH det är, trots allt, en jävligt härlig känsla att veta att jag klarar mig själv. Jag är oberoende av någon annan : )

 

Nu ska jag springa till gymmet! PUSS!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.