BLOPPIS SÖNDAG 22 APRIL!

Hej vänner, rolig grej på gång! Nästa söndag ska jag, Louise, Henrietta och Joanna sälja av typ halva våra garderober.

Kan såklart inte prata för resten av gänget, men jag har planerat att rensa REJÄLT. I veckan ska jag ta upp mina vår- och sommarkartonger och gå igenom allt. Känns så skönt att bli av med sådant jag inte använder och samtidigt kanske hitta nya favoriter hos de andra. Jag kommer att ligga lågt i pris, vill verkligen bli av med allt jag kommer att ta med mig och eftersom jag själv älskar att fynda second hand och ser *miljövinning* i det vill jag såklart främja det beteendet. Jag kommer att filma en del av det som ska säljas nästa helg på Instastory, heter wagnerlarsson på Instagram för den som är nyfiken på en pre-check.

Okej, så, hur hittar man till bloppisen? Du måste vara med i Friendcation (SE) på Facebook, där finns all info. Men kan berätta att den är i centrala Stockholm, hehe. PUSS!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.