Blondeeeeey!

thowe-blond4

I måndags var jag hos min kära Mimi och färgade utväxt och la en askgrå toning i hela håret. Det släpper så jäkla fort hon la på en rejäl kontrast. Nu är jag gråhårig ett tag. ; )

Problemet med att vara blekt blondin är att håret tar upp allt från avgaser till färgpigment i hårprodukter till koppar i duschvattnet till… Ja, ni förstår nog vart jag vill komma. Färgen blir dassig, gul och ful. Så mina toppar var mörkare än innan, även om Mimi blekte dem för ett halvår sedan.

Hon tipsade mig om att köpa detoxschampo och använda det i hela håret men främst i topparna. Därefter använda silverschampo, inpackning och så avslutande balsam.

Jag hade först tänkt önska mig det i julklapp men så hittade jag ett på kampanjpris som nu är på väg hem till mig. Jag tänkte tipsa er om jag gillar märket, men mer om det och resultat om någon/några veckor : )

Mimi berättade även att hon ska byta salong! Efter årsskiftet kommer hon att hänga på Pipersgatan 30 vilket är perfekt för mig eftersom det är på Kungsholmen. Wihoooo! Har faktiskt redan bokat två tider, som vanligt… Hon är så poppis att det krävs att boka lång tid innan. Nästa besök är dagen efter Malaysia, då lär jag vara sönderblekt i hårbotten. Anyway… Puss!thowe-blond1

Share:

2 Kommentarer

 1. Sara
  11/30/2016 / 17:38

  Passar dig jättebra!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   12/01/2016 / 15:01

   Tack snälla! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.