Bloggtema, Hackathon i Oslo, poddinspelning och nya utmaningar

Hej vänner!

Jag är fullt medveten om att den här bloggen går på sparlåga just nu. Vill inte ens gå in i Google Analytics och se hur statistiken ser ut, hehe. Men det går verkligen inte att få in bloggen i mitt liv just nu. I alla fall inte på samma sätt som tidigare. Kanske är det en fråga om anpassning till en ny vardag/livsstil, kanske är det något permanent. I så fall behöver jag fundera på om jag vill fortsätta blogga och vilket syfte bloggen ska ha.

Ska bloggen få ett tema och i så fall; ska jag enbart skriva om det temat eller finns det utrymme för annat med? Fördelen med att ha ett tema (sport/shl, mat/restauranger, träning/hälsa, mode/outfits, etc) är att det är mer “accepterat” att låta det gå ett par dagar mellan inläggen. Nackdelen är att jag blir låst i ämnet jag skriver om och passionen för att skriva i den här bloggen kanske försvinner. Jag vet inte, men jag behöver i alla fall ta mig en funderare kring vad jag vill göra. Ni som läser, varför läser ni? Skriv inte att ni vill läsa om mitt liv, för mitt liv (det jag visar upp på bloggen) har förändrats å det grövsta. ;)

En tidig morgon i Oslo.

Men, jag antar att de flesta av er är nyfikna på hur det går på mitt nya jobb. Tackar som frågar! Jag är inne i min tredje vecka och jag försöker fortfarande få mig en helhetsbild av SATS ur både ett nordiskt såväl lokalt perspektiv. Min roll är bred, bredare än vad jag först trodde, men det är också något jag tycker om. Jag lär mig massor av nya saker varje dag. SATS står inför en stor förändring och jag älskar att jag kliver in i den här organisationen i just det här skedet. För att vara snäll mot mig själv försöker (jag skriver försöker för tävlingsinriktad som jag är vill jag göra bättre än jag säger) jag ge mig åtminstone en-två månader för att sätta allt.

Det är lite som förra vintern när jag “begravde” mig hemma och bara fokuserade på mitt jobb och träning. Jag försöker vara snäll mot mig själv och bokar inte in frukostträffar, aw’s eller middagar med vänner och bekanta varje vecka för jag vet att den här anpassningen tar mycket energi. Huvudvärken har lurat bakom ett hörn varje eftermiddag. Med tanke på att det är tre länder att lära sig tar det ett tag. Men i längden tänker jag att jag får en ökad förståelse för vad jag kan släppa och vad jag behöver ge allt på. Lite som Zlatan och vilka bollar han ska springa på. ;)

Anyway! I måndags åkte jag till Oslo för att delta på ett Hackathon som vår contentbyrå anordnade för våra nordiska länder samt våra utvecklare i Polen. Fyra grupper, fyra utmaningar och två dygn. Intensivt, lärorikt och kul! Jag kom hem igår kväll och idag har jag bland annat varit med under inspelningen av SATS-podden i egenskap av chefredaktör för vårt magazine. Så kul att få göra något helt nytt, men jag är osäker på om jag kommer vilja promota podden när den släpps. Det låter… stelt, från min sida. Haha. Man kan inte vara bäst på allt!

Mitt tankesätt just nu är baserat på en artikel som jag skrev för MåBra. Den är baserad på forskning som visar att vi lever längre och är lyckligare om vi ofta gör nya saker och vågar utmana oss själva. Allt som jag gör för första gången just nu, även om det “bara” handlar om ett nytt träningspass eller att spela in en podd, tänker jag bidrar till ett längre och lyckligare liv. Och det är ju inte helt fel.

Share:

2 Kommentarer

 1. Anna
  11/08/2017 / 21:45

  Grattis till nya jobbet! Det tar verkligen tid innan man kommer in i allt, alla nya intryck gör så att man blir helt slut i huvudet. Men värt det sen :)
  Och det vore tråkigt om du slutar blogga!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/14/2017 / 22:04

   Tack Anna! Du har helt rätt. Känns också mycket bättre nu. Kram och tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.