🍁 Höst-listan 🍁

1. Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?
Jag känner mig nog inte nämnvärt gladare än jag gjorde i våras, åtminstone inte sett till vilken årstid som florerar. Men absolut, jag känner alltid ett lugn när vi går in i september. Det har nog att göra med att alla saktar ner lite grann, det är inte samma hets kring att hinna göra så mycket som möjligt på de få veckor som vi har sol och värme. Jag älskar både vår och sommar och känner personligen att jag blommar ut lite extra under dessa månader. Men HETSEN. Den blir SÅ påtaglig! Jag tycker det är ganska skönt att det äntligen är socialt accepterat att inte tacka ja till allt och istället gå till gymmet efter jobbet i någon timme och sedan lägga sig och slappa i soffan framtill sängdags.

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Troligtvis min rutiga kavaj som jag har bloggat om flera gånger redan. Och ett par svarta byxor från Marc o Polo som jag har ärvt efter mamma. Jag köper aldrig byxor, hittar sällan ett par jag trivs i, så när jag väl hittar några jag gillar så bär jag dem hela tiden.

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?
Oj, vilken spännande fråga! Jag var tvungen att kolla i bloggen och hittade inlägget “En fråga om kärlek.” där jag svarade på hur jag vågade hitta kärleken igen. Jag kan inte förstå att det bara är drygt ett år sedan jag och Jocke blev tillsammans, det känns som så otroligt mycket längre. För ett år sedan bodde jag fortfarande, om än sporadiskt, i min lägenhet på Gärdet och vissa dagar hade jag även Kajsa som min roomie när hon jobbade här i Stockholm. Det började bli seriöst mellan mig och Jocke på ett helt annat sätt än att vi bara “var exklusiva” och det var väl ungefär nu som jag började flytta över allt mer grejer till hans lägenhet…

4. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag sitter på Aller Medias digitala redaktion och producerar digitalt innehåll för ELLE, ELLE mat o vin, ELLE Decoration, MåBra, Café, Residence Magazine och Femina. Jag omvärldsbevakar och letar efter nya ämnen och vinklar till engagerande artiklar, jag sökmotoroptimerar texter, sitter i spånmöten, läser av våra siffror i Google Analytics och försöker hitta gemensamma nämnare och mycket mer. Just det, jag tar emot härliga bud också. Icke att förglömma. ;)

5. Vad ska du ha för frisyr?
Jag ska klippa kortare och färga ombre om några veckor. Mitt hår är på tok för solblekt för min smak just nu.

6. Vad lyssnar du på för musik?
På gymmet lyssnar jag på typ Avicii eller ASAP Rocky. På somrarna gillar jag svensk pop. Hela november och december går julmusiken varm. Och min absoluta favoritgenre är 80- och 90-talsrock. Såatteh… ganska blandat.

7. Vad läser du?
ELLE. Jag SKA bli bättre på att läsa böcker, men jag prioriterar bort det när jag inte ligger vid en pool i solen…

8. Senast tre inkomna sms?
De två senaste är för privata, så de kan jag inte ta med. Inte för att ni märker om jag ljuger eller inte, men det känns ändå bra att säkerställa det. ;)

“Hur grym är du inte! Haha sweet, den gillar man ju att höra ändå.” – Jocke.
“Kul, snygg!” – pappa när jag fotade lampan som han hjälpte mig med, nu med glödlampor i och en kommentar att jag var sååå nöjd.
“Hej Thowe! Försökte ringa dig. Din kamera är återfunnen och finns att hämta här på avdelningen.” – och lite mer info, från säljaren på MediaMarkt.

9. Vad var bäst med sommaren?
Resan till Spanien med Jockes familj. Allt var MVG där.

10. Vad var sämst med sommaren?
Dels att det inte riktigt blev någon sommar, men ärligt talat tycker jag att det är tråkigare att vi aldrig fick en VÅR. Det fanns liksom inga varma vårkvällar att bli lockad till dekadens av… Sämst med sommaren var att jag kände mig ganska vilsen.

11. Senast köpta plagg?
Ett svart basiclinne och en vit blus från H&M.

12. Ditt bästa skönhetstips inför hösten?
Alla ba: drick vatten, sov, ät var tredje timme. Nej, så här: börja lyssna på podden “Självklart”, träna/rör på dig minst en gång om dagen och ha mycket sex. Då kommer du må bättre vilket kommer att synas = skönhetstips.

13. Hur ser du på framtiden?
Ljust. Det är nu det händer.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.