Bloggevent hos Adtraction och personlig utveckling

outfit-bw-1

I torsdags var jag på bloggevent hos Adtraction där min vän Sofia jobbar. Jag kom dit efter jobbet så jag var rätt sen, men fick ändå en pratstund med hennes kollegor och knöt värdefulla kontakter. Fick massor av idéer, älskar att träffa människor i branschen och fundera på hur man kan förbättra den.

adtraction-2
adtratcion-1

Förresten, att ett event bara har glutenfria snittar ligger SÅ rätt i tiden. Nu för tiden vill ju alla bloggare ha laktosfritt, glutenfritt och helst så fritt som möjligt ;-) Skämt åsido, men lyssnar man på målgruppen kommer man långt, oavsett om man håller med om åsikten eller inte.

adtraction-3

Macarons som INTE var glutenfria… Eller sockerfria! Men SÅ goda. :-)

sofia-thowe

Både Sofia och jag har liknande visioner kring framtiden, tycker det är så kul att bolla tankar och idéer med någon som tänker likadant. Redan första gången vi träffades pratade vi om hur vi kände oss så olika alla andra när man diskuterade karriär, personliga mål och ens utvecklingskurva. Jag har några få vänner som har samma tankar som jag och jag uppskattar verkligen att vi tillsammans pushar och hjälper varandra framåt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.