Blekta toppar och helsvart outfit

13-sep_1

Ska bli SÅ skönt att besöka min frisör Mimi nästa vecka! Innan min födelsedag panikbokade jag ju en tid hos en ny frisör för att bli av med utväxten (Mimi hade inte tid, annars hade jag såklart gått till henne) men han gjorde inte alls som jag ville. Jag var väldigt noga med att förklara hur jag ville ha det (INGEN utväxt) och visade även bild på hur jag såg ut i somras – men han gjorde ändå någon variant av balayage (enligt honom).

Tänkte klippa av några centimeter så att spåren efter sommaren försvinner med. Mitt hår växer så fort och jag försöker göra mitt bästa för att ta hand om det men värmestyling och blekta toppar är ingen god kombination oavsett hur många produkter man använder.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.