Blått vin, ensam i hotellbaren & dejtkväll

I fredags hade min kollega Rosie ordnat med mellofest på kontoret. Bland annat drack vi blått vin (smakade… sött!), bubbel och bettade om vem vi trodde skulle vinna Melodifestivalen. Jag hade Wiktoria som etta, Benjamin som tvåa och Jon-Henrik som trea tror jag.

När klockan slog helg gick jag till Nobis Hotel och satte mig i Guldbaren med ett glas champagne. Det är ändå något speciellt med att sitta ensam i en hotellbar. Jag gör det gärna utomlands med : ))

Efter en halvtimme kom Joakim och då drack vi en varsin drink medan vi pratade om sportrelaterade saker (fördelen med att ha en kille som jobbar på C More hehe) och annat skoj. Upptäckte också att mitt nya objektiv inte är bra om jag vill fånga in flera saker i bilden och att jag behöver vara längre ifrån för att få en schysst bild.

Därefter gick vi hand i hand i älskade Stockholm till Lydmar där nästa stopp var : ) ÄLSKAR STOCKHOLM! Jag har sagt det tusen gånger om och jag säger det gärna lika många till. Även om jag är högst medveten om att Stockholm inte är för alla är det för mig ett under att man inte vill bo här för evigt. ; )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.