Best of You x Selma City SPA

I veckan var jag och Louise bjudna på ett event på Selma City SpaClarion Sign Hotel. Bakom eventet stod Henriette som driver sajten Best of You. Temat var energi, inspiration och motivation till att göra 2018 till ett grymt år – både personligt, men också karriärsmässigt. Vi som var på plats delar entreprenörsskapet, även om vi har olika passioner och karriärer.

Bilder av Jānis Šaulis

Kvällen började med att Maria Swanström, föreläsare inom personligt ledarskap, höll i en föreläsning och utmanade oss i olika sätt att tänka. För att vara något privat kan jag berätta att jag var ganska nere den här kvällen, kände mig (som jag gjort en liten period nu) ganska vilsen. Så övningarna var svåra för mig att genomföra, just för att jag var så fast i ett särskilt tankesätt och inte riktigt kunde se bortom det. Men jag tar med mig dem och kommer nog kunna vara mer öppen snart igen.

Efter 45 minuter var det dags att byta om till morgonrock, sätta på oss tofflorna och bege oss till SPA-avdelningen. Där fanns det snacks, bubbel, juicer och godis uppdukat till oss. ♥

*letar godis*

Och så hoppade vi i utomhuspoolen på taket och som alla vet är takpooler asnice, därav året smil.

I goodiebagen fick vi bland annat Drömkalendern – har inte hunnit kika i den ännu, men den känns rent spontant som en väldigt intressant kalender att börja bläddra i…

Och så var den kvällen över!🌙

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.