Bebisgos och The Trip 6

bebisAlltså titta vilken liten sötnos! Min kollega Sanna kom förbi kontoret idag och tog med sig hennes lilla Ilse på, om jag har räknat rätt, 6 veckor. Hjärtat smälte!

Jag mår betydligt bättre idag, skulle nog anse mig vara frisk om än fortfarande i behov av mer sömn. Har varit rejält produktiv både igår och idag så nu har jag inte lika dåligt samvete för att jag var sjuk förra veckan…

Hade en rejäl stressperiod mellan 15-17 men hann klart och sprang ner till Stureplan där jag körde The Trip 6. Det är sån sjukt bra träning men så jäkla oklart också, haha. I 6:an startar man i San Francisco för att sedan åka runt i underjorden och lajva Alice i Underlandet, cykla runt bland flytande svampar och psykedeliska tunnlar och gud vet vad.

Kom hem till mig för några timmar sedan, har ätit middag, duschat och ska tända ett dussin värmeljus och mysa ner mig i sängen tror jag… Härlig tisdag.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.