Beautyvecka på NK, drinkar på Riche och Instagramsuccé

I lördags hade jag bokat en varsin tid åt mig och AmandaNK:s beauty corner. NK har haft beautyvecka för nyckelkunder och jag bokade alltså hårstyling med Redken och GHD. :)

Amanda blev jättefin i busiga lockar och jag fick mitt korta hår plattat med extra struktur och volym i hårbotten.

Efter stylingen tittade vi lite i butiker innan vi gick till Riche och tog en varsin drink samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord (mest kärlek, relationer, åldersskillnader och dejting).

Lite senare framåt kvällen skiljdes vi åt och jag åkte hem för att möta upp min fina sambo som var lite seg efter fredagkvällen då de hade firat guldplatsen (de vann serien i veckan) – men som ändå hade pallat vara ute i skogen och plocka massor av svamp. Var MYCKET glad över hans fångst! Medan han fixade kantarelltoast åt oss till middag satt jag i soffan och tittade på Färjestadmatchen. Världens bästa är han.♡

Förresten, jag la upp bilden ovan på Instagram igår kväll och direkt började det hagla in likes. Någon timme senare hade några hundra utländska konton gillat bilden och plötsligt hade jag 30 nya följare. Kollade på statistiken idag och då hade bilden en reach på 30 000 (!!!) – vanligtvis har jag en reach på typ 1000. Har ingen aning om vad som har hänt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.