Beautydinner – härliga tjejer, skarpa drag och hudvård som gör skillnad

I torsdags bjöd som skrivet Louise och Joanna ihop med Swiss Clinic, Rå & Så samt Dr.K på ett härligt tjejevent med bubbel, mat och beauty.

Särskilt spännande var hudanalysen man kunde göra. Jag fick veta att jag har en riktigt känslig hy (!) men trots det har jag bra pigment. Det trodde jag inte, jag hade snarare förberett mig på att läkaren skulle säga att jag hade förstört min hy. Jag solade nämligen ofta och gärna ansiktet med låg spf när jag var yngre och senast i januari var min hy riktigt dålig och dessutom solskadad i Malaysia. Det gör verkligen skillnad på hyn om man väljer rätt produkter, har jag märkt efter det här året. SAMT att man mår bra psykiskt, såklart.

Min hy i januari 2017

• • •

Läkaren frågade om jag ville veta allt som gick att se eller om han skulle sugar coat it, så att säga. Jag sa bara kör. Hehe.

Analys:

Tunga ögonlock vilket gör att jag har fått små linjer i pannan (sant) för att jag måste “dra upp dem” hela tiden. Det här har jag faktiskt tänkt på att jag gör, anade dock inte att det hade med vikten på mina ögonlock att göra.  Min näsa, haka och käkben är skarpa men kindbenen är inte lika framstående och läpparna är smala. Fick tipset att göra fillers i båda för ett mer symmetriskt ansikte, haha. Och mina blåa ringar under ögonen har att göra med att huden har blivit tunnare (det har inte ens smygit fram, utan har skett som över en natt – eller ja, snarare ett år). Han sa “Ja, så snabbt kan det gå om man har varit med om till exempel en depression, stressat väldigt mycket, sovit lite under en längre period (med mera)”. Jag ba… Check. Förutom depressionen då. :))

Resten av kvällen åt vi god mat, skålade i vin och pratade mycket träning, bröllop och givetvis – skönhet. Jag fick en Swiss Clinic Roller av mamma i julklapp för några år sedan och på eventet erbjöd de alla produkter till 40 %. Perfekt ju! Då kunde jag rättfärdiga köpet av ett serum att ha på hyn efter att man har “rollat”. Eftersom jag har märkt hur bra min hy kan bli om jag sköter mig och använder rätt produkter har mitt intresse ökat. Så är det ju, samma sak med träning. Händer det ingenting är det inte lika kul.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.