Bara två dagar kvar nu!

thowe-wagner-larsson

Färgen blev ändå helt okej efter mitt lilla försök att spraytanna mig hemma! Det är lite fläckigt precis vid handlederna (tips: ha stora armband, haha!) och inte helt jämnt såklart, men färgen är väldigt naturligt brun.

Idag har jag kikat på resultat från gårdagens bloggutskick, lyssnat på mina kollegor Linnéa & Joseph PR-föreläsning som de höll för SU-studenter, gjort research för ett kommande event och… Det står helt still. Läskigt?! Gick i alla fall tidigare för att åka till IKEA och handla en barpall som ska vara med på en filminspelning på fredag. Passade på att träna också, men konstigt nog lockar inte gymmet längre. Ville bara ut i luften. Är en sån period nu helt enkelt!

Nu ska jag jobba medan Sveriges Yngsta Mästerkock står på i bakgrunden. Älskar det programmet!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.