Bara en helt fantastisk måndag

morgonjogging

 

 

Idag har jag varit full av energi och pirrighet. Trots att tågen skulle gå som vanligt gick jag upp vid samma tid (05:30), drack lite kaffe och snörade på mig skorna. Det är så förbannat härligt att gå ut på morgonen just nu! Det är lite kallt och solen har inte hunnit ovanför trädtopparna än. “Världen vaknar till liv och jag är redan vaken”, typ. Jag kan inte förklara vilka härliga känslor mina morgonpromenader ger mig. Det började regna på vägen hem vilket inte gjorde något, men jag tackade för att det inte hade börjat någon kvart tidigare. Då hade jag nog inte ens gett mig ut. Efter ca 3 kilometer sprang jag in på gymmet och tränade biceps, axlar och plankan. Avslutade med en kilometer till på löpbandet. Redo för praktik!

 

Orkar inte ens klaga på SL längre, men om jag säger såhär: det är tur att jag har tränat cardio på sista tiden för jag behövde springa från TC för att inte komma försent till praktiken. I spöregn, för övrigt. Tur att jag hade tränat under morgonen och var full med endorfiner – en regnig, försenad måndagsmorgon låter ju inte allt för härlig i vanliga fall.

möte-gamlastan

Det är ju min sista vecka på praktiken och sista dagarna, oavsett vad det är, går alltid fort. Vi började dagen med veckomöte, fortsatte med ett annat veckomöte och sedan skulle jag springa iväg på jobbmöte. Många möten! Solen sken plötsligt och det var en härlig vårdag. Väl tillbaka på praktiken förberedde jag inför ett utskick som ska iväg imorgon till ett tjugotal bloggare. Sedan började det tokregna och hagla mer eller mindre på tvären, följt av solsken igen. April alltså…

 

aw-torgetSom avslut på en mycket härlig måndag (!) träffade jag dessa tjejer och tog en aw på Boquerian. Vi turades om att prata av oss, gick laget runt och berättade vad som hänt i vårt liv sedan sist. Herregud, Amanda är min bästa vän och jag har inte träffat henne på flera veckor. Det får liksom inte hända.

 

Blev en sen middag och tänkte nu bara lägga mig i sängen med ansiktsmask och nya numret av Kosmetik. Det är många veckors (månaders) oro som är påväg ut ur min kropp idag, men mer om det senare i veckan. Nu ska jag varva ner och njuta av att jag går runt med ett lyckorus :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.