Bananpannkakor och Yolliboxglass till frukost

En frukost jag har blivit totalt nykär i är bananpannkakor. Och då menar jag “riktiga” bananpannkakor, alltså varianten med två ägg och en banan. Jag har gjort bananpannkakor med havregryn, fiberhusk och massor av annat i med men då tar det lite längre tid att steka samt blir en betydligt större mängd smet… Det här är en perfekt frukostportion! Och med glass till blir det en smarrig helgfrukost :)

>> Bananpannkakor med proteinpudding

Jag serverade med färska jordgubbar och två skedar Yollibox Strawberry. Om två veckor ska jag för övrigt träffa Victoria som var med och grundade glassen, MYS! Var på tok för länge sedan vi sågs. :)

En kopp kaffe och ett glas osockrad tranbärsjuice så var frukosten komplett. Växten är början till en ek och en gåva från min kollega Mikis. Ska göra mitt allra bästa för att den ska trivas här hemma. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.