Balkongpremiär!

Hornsbergs strand ♥

Hej på er!

Vilken härlig helg det har varit! Efter lunch i fredags bestämde jag mig för att jobba resten av timmarna hemifrån. Var på ett så himla härligt humor och var riktigt peppad inför helgen. Gick förbi Systembolaget på vägen hem, köpte med mig Aperol och cava och kände hur pirret spred sig i hela kroppen… GUD SÅ HÄRLIGT!

I fredags hade vi 24 grader här i Stockholm och när det var dags att ta helg satte jag igång med att göra i ordning balkongen. Plastmattan och pallarna spolade jag av i duschen och möblerna gjorde jag rena med hjälp av en trasa och en hink full av varmt vatten och såpa. Ställde dit bordet, la ut några kuddar och filtar och voila – plötsligt var balkongen nästan som ny! Vi ska ta en runda till IKEA och Plantagen senare i vår och förnya sittkuddarna och köpa växter, men det hanns inte med den här helgen.

När jag var klar satte jag mig med en cider i soffan och njöt…

Någon timme senare gick Jeppe, jag och Jocke ner till Piren och drack Aperol och annat gott i kvällssolen. Det var så härligt att se hur glada alla var, det var precis som att livet hade återvänt till stockholmarna.

Vi stod här i flera timmar och bara njöt… Fick några frågor om vart min klänning var ifrån och den är ett fynd från Samsoe Samsoe från förra helgen i Karlstad. Älskar förresten att jag har fått så pass långt hår att jag kan locka det utan att det ser konstigt ut!!!

Ååååååh. Denna vy! MAGISK!

Vi blev tillslut hungriga och bestämde oss för att inviga grillen för året. Den har ju stått ute sedan förra sommaren så vi var lite osäkra på om den skulle fungera eller inte, men det var inga problem alls.

ÄLSKAR DETTA! Jocke står vid grillen och jag sitter bredvid och dricker ett glas vin eller något annat trevligt.

Sedan kom Jeppe förbi och så satte vi oss på balkongen, lyssnade på musik och drack drinkar. Det var så ljummet och skönt, som om det var i mitten av juli och inte i april. Underbar start på helgen!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.