Min nya, korta frisyr

Axellångt hår med mörk bottenfärg, ombre och “handmålad” balayage 

Så… Detta hände! Bara några dagar efter att jag hade klippt av två decimeter hos frisören kände jag att det var en aning för långt. Det blev en mellanfrisyr. Så jag frågade om hon hade en ledig tid de närmaste dagarna och det gick att lösa under lunchen i fredags. Ytterligare fem centimeter kapades och det känns SÅ SKÖNT! På något vänster blev de ljusa partierna ännu mer framträdande vilket gör att jag ser blondare ut än innan. Och då har jag ändå en mörk bottenfärg och balayage! Trivs som fisken i vattnet i mitt nya hår och ser fram emot att testa nya stilar, typ backslick…

Min frisör, Mimi, är mammaledig så jag har gått till Emmelie på Mimis gamla salong Nook. När man är blond är det alltid lite läskigt att gå till en ny frisör, men Emmelie är verkligen duktig och jag är SÅ nöjd med henne. Det här är inte något samarbete eller reklam utan enbart ett tips till er fellow ljushåriga stockholmare som letar efter en seriös frisör. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.