Aussie räddar mitt sommarslitna hår!

aussie1I veckan fick jag ett spännande och minst sagt välbehövligt bud från Aussie och Jung Relations. Jag älskar Aussie och deras produkter, inte bara är de riktigt bra utan de luktar dessutom SÅ gott.

Det kom verkligen i rätt tid, har suttit och svurit över hur slitet mitt hår känns… aussie2

När vi var i Tylösand använde jag balsam från Aussie medan vi låg och solade. Gick ut i havet, blötte håret och kletade i en rejält klick balsam. Sedan låg jag i solen i ett par timmar innan jag sköljde ur håret i havet. Det luktade svingott hela dagen och var HUR mjukt som helst efteråt… Så ser verkligen fram emot att testa den här kuren nu framöver :)aussie3Det är alltså en intensivinpackning som du bara behöver ha i håret i tre minuter. Perfekt om man inte har en hel dag på stranden, hehe. På 3 minuter kan du ju ägna lite kärlek åt resten av kroppen: peela huden och raka benen. Osv. Värt!aussie4Tack Aussie!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.