Att vakna 05:10 och inte kunna somna om

God morgon på er!

Ungefär så här känner jag mig just nu:

roadtrip

Hade varit gött med en kudde, solglasögon och en lång bilfärd. :)

Vaknade av att jag tyckte jag hörde musik runt 05.10 (i veckan var det röster, både mamma och jag hörde :))) och när jag väl har vaknat är det försent. Så nu tänkte jag dra en runda på löpbandet innan jag ska möta upp Mikis och besöka Casalls utförsäljning. Egentligen har jag ingen budget för träningskläder denna månad men…

*

Igår rensade vi lägenheten men hann inte ens klart innan klockan blev för mycket. Vi båda trodde att vi skulle hinna allt på en timme men det var ju bara att skratta åt. Kom dessutom på att vi inte hade förvaring till allt så efter ett par timmar åkte vi till ICA och köpte sallad & massor av papperspåsar. Ikväll ska vi ta sista rycket och jag talar nog för båda att det ska bli skönt att lämna över nycklarna till städfirman imorgon, haha! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.