Äta, leva, sova, skita träning och hälsa

Måndag och ny vecka. Wow, vad mörkt det är på morgnarna nu… Ugh. Det värsta är att det bara blir värre och värre nu i ett par veckor till. Hehe, alltid lika positiv. MEN! Jag tror verkligen att det kommer bli ganska lätt för mig att gå upp i vinter ändå, jag är så oerhört taggad på min nya tjänst och ser fram emot att grotta ner mig i träning och hälsa på riktigt. Äta, leva, sova, skita träning och hälsa i princip. SÅ TAGGAD! Ser fram emot att kavla upp ärmarna och visa vad jag går för samtidigt som jag lägger fokus på att förbättra min egna hälsa. Äta bättre, sova mer och träna i princip dagligen. Ni får mitt godkännande att skälla på mig om jag säckar ner mig i vinter, haha.

Den här veckan sover jag i min lägenhet på Gärdet. Jag kom på att det inte är någon idé att nyttja lägenheten när jag börjar på nya jobbet (pga resväg), så jag passar på nu. Det finns ju inte mer än en liten kastrull att nyttja så jag får vara innovativ när det gäller maten helt enkelt… Men det känns ändå så mysigt!! Jag skiter i att jag inte kan göra världens middag. Det går att göra hälsosamma och goda maträtter utan att steka eller använda ugnen med.

Haha, förresten. Jag var hos tandläkaren imorse för att en fyllning hade lossnat förra veckan. En ny tandläkare med årets klinik, trodde jag hade kommit hem till någon pampig familj först, hehe. Har haft lite huvudvärk från och till i ett par veckor nu och tror det har att göra med mina visdomständer. Jocke har mobbat mig för att jag har dem kvar, som om det vore en junis-grej. Anyway… Jättebra och mysig tandläkare. Hon tog röntgenbilder och kikade på mina visdomständer med och kunde enkelt konstatera att de växer “exemplariskt” och helt rakt. Hahaha, vem tror ni var mallig när hon gick därifrån och messade sin kille direkt?

Nu ska jag ta och städa undan i lägenheten. Det är inte många grejer, men jag har glömt hur lätt det ser stökigt ut om man bor på 24 kvm… Puss och kram!

Share:

2 Kommentarer

 1. Mormor
  10/16/2017 / 22:02

  Hälsa din vän att din 83-åriga mormor fortfarande har en hel, aldrig lagad visdomstand kvar.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   10/16/2017 / 23:27

   Har är imponerad! Och säkert en smula avundsjuk :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.