Krönikor

Årslista 2014

Min årslista från 2013.
Jag har googlat som en galning efter en passande nyårslista för året som har gått men jag tycker inte att någon känns särskilt kul att fylla i. Då gjorde jag en egen, helt enkelt! 

Här är min nyårslista för 2014:

Vad var det bästa med 2014? känslan att börja bli vuxen. Mer än halva utbildningen har gått, jag har fått jobb och uppdrag som kräver rätt kompetens, jag rör mig i annorlunda kretsar osv. Är inte där riktigt än men jag känner hur det börjar röra sig under ytan.
Vad var det sämsta med 2014? alla skador. Har aldrig skadat mig så här mycket.
Var du utomlands i år? ja, i januari åkte jag och killen till Thailand i nästan tre veckor och i november åkte jag tillsammans med pappas familj till Kalifornien i 10 dagar.
Vilka händelser har satt sig på minnet? HPA i USA i november. Min födelsedagsfest i augusti. När jag fick jobberbjudande i juni. Midsommar. Karlstadresan i somras. Läkarbesöken i Thailand i januari.

Hälsa

Vad skiljde träningsåret 2014 från träningsåret 2013? förutom att jag har skadat mig typ hela tiden? Hehe… Tuffare träning. År 2013 körde jag snabba styrkepass, gärna innan frukost. I år har jag kört mycket crossfit, åtminstone de första månaderna. Sedan blev det långa cardiopass och klassisk styrketräning. Längtar tillbaka till crossfiten men känner också att halva förtjänsten är mina syskons (hur kul är det att träna själv?) och dessutom måste ryggen hålla.
Vilken övning var favoritövningen? marklyft i början av året. När ryggen och ljumsken ”pajade” har jag istället börjat gilla armhävningar eftersom det är lätt att mäta grundstyrka på det viset. Kul att se hur jag blir starkare i överkroppen.
Har du hittat en ny träningsform som du gillar? spinning har jag ju alltid gillar och crossfit blev ju en favorit i våras. Just nu är jag lite vilsen i min träning och hoppas hitta tillbaka inom kort.
Vilka måltider har varit favoriterna? glutenfri spagetti med köttfärssås… äej men jag dör vad gott.
Har du varit snäll mot dig själv? snällare än förra året, definitivt.

Framtiden

Hur ser nyårsplanerna ut? middag och fest hemma hos två gemensamma vänner med båda nära och bekanta. Det är fortfarande lite oklart men jag tror att vi satsar på att alla tar med sig en varsin rätt och att det är jag som får ansvara för drinkarna?! Haha. Råkade väl pitcha lite för det för ett tag sen. Typ att jag köper alla ingredienser som behövs för 3-4 grymma drinkar… Till 30 pers… Det blir nog bra.
Vad ser du mest fram emot 2015? lia på Cohn & Wolfe. EXAMEN. hur fett?! Jättekul och nervöst att se vad som händer efter två år i skolan, var hamnar jag? vi funderar på att resa lite i sommar, hoppas på det. Min 25-årsfest kommer nog bli fet. har redan börjat planera. och new york i september. ja herregud. så mycket ovisst.
Finns det något du är orolig för inför 2015? nej. faktiskt inte. det känns som att det kommer lösa sig bra. är överlag mindre orolig nu än tidigare och vågar lita på dels min magkänsla men också på att saker och ting hamnar där de ska.
Tror du att 2015 kommer överraska dig? På vilket vis? både ja och nej. jag tror på ett fett år. så på så vis blir jag ju inte överraskad om det blir grymt. men givetvis kommer det ske saker som jag inte kunde tro på idag. det gör det alltid.
Vad kommer du att fokusera på 2015? meditation och närvaro. bygga upp kroppen. foka på mina relationer. foka på att ha kul, är ju ändå bara 24-25 år.

Karriär

Jobbar du på en arbetsplats du vill vara på, eller går du den utbildning du vill? Ja och nej.
Hur ser planerna ut inför nästa år? lia på en av Sveriges största PR-byråer som tidigare skrivet. Jobba vidare på C More. Får se hur övriga uppdrag ter sig. Vill givetvis ha en heltidstjänst efter examen, något annat känns inte aktuellt.
Hur ska du agera för att komma närmare dina mål? jobba hårt, vara ödmjuk, vara öppen för nya möjligheter och se allt som en del av något större helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *