Arlanda > Doha > Kuala Lumpur > Langkawi

1Hallå från Kuala Lumpur! Flygresorna har gått över förväntan, relativt snabba turer där vi har kunnat sova några timmar. Vi har ju flugit över natten, hur mysigt som helst. Vi har flugit med Qatar och jag checkade in oss för ett par dagar sen så vi har fått helt okej platser där åtminstone jag har kunnat bre ut mig lite… Fördelen med att vara nykär är att man gärna sitter så tajt som möjligt, får ta vara på det. ;)

Nu sitter vi på flygplatsen i Kuala Lumpur och ska när som helst boarda inrikesflyget till Langkawi där vi blir upphämtade av en privatchaufför som tar oss till hotellet.

Under resten av resan kommer bloggen att vara relativt tom. Jag tänker mig ett “vykortsinlägg” då och då när jag känner för det och har tid, men jag tänker inte blogga lika frekvent som jag har gjort under tidigare resor. Är ni nyfikna på vad vi gör kommer Instagram att uppdateras flitigt men att redigera bilder och skriva långa texter sparar jag till en annan gång. Bara så ni vet! :) Den här semester ska verkligen vara SEMESTER. Jag har t o m avaktiverat alla notiser från jobbgrupperna på Facebook och flyttat jobbmailens app längst bak i telefonen. Planerar relaxation 2.0 nu alltså.

ha det fint så hörs vi när vi hörs!

 

Share:

1 kommentar

  1. 01/16/2017 / 11:43

    Tips angående jobbmailen annars, som jag gjorde!

    Inställningar > e-post >konton>välj konto sedan slidar du bara av e-post så kommer det inga notiser alls! Stressen att se de där annars alltså, jag slog på sista dagen!

    Ha det bäst nu iaf, det förtjänar du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.