Årets mysigaste dag, 23 december!

julstjarna julafton1

 

(Jag har inte färgat håret, bilden är från förra årets julaftonsmorgon!)

Idag jobbar jag fram till halv tre ungefär, jag har jobbat in timmarna under veckan så känner att jag kan gå lite tidigare med gott samvete. Jag och Jocke åker då till Lidingö där vi möter upp bl a Robert och Victoria för att överlämna alla julklappar vi har samlat in till barnen. Det är helt galet vad många julklappar det är nu och Jockes mamma skickade med en hel påse. Känns så väldigt fint att ha hjälpt till och inte bara ha konsumerat grejer till mig själv – vilket ju absolut inte är fel, jag är helt för att belöna sig själv när man har kämpat hårt eller har uppnått ett mål till exempel. Men jag anser också att vi som kan bör dela med oss.

Därefter åker vi hem till mamma för att äta julmiddag och fira jul med mammas familj. (Varje gång jag skriver “mammas familj” eller “pappas familj” blir jag fundersam över hur jag egentligen ska skriva – det är ju MIN familj med, men på mammas sida… Eller… Förstår ni vad jag menar?)

Min styvsyster och hennes man samt två barn är där och Jocke ska agera tomte. Vi kör julklappsleken, paketutdelning och givetvis uppesittarkväll med Bingolotto och skinkgriljering. Innan vi åker hem till Kungsholmen ska vi förbi pappas familj (Där var det igen!) och hälsa på farfar som har åkt ner till Stockholm över jul.

Årets mysigaste dag är här, äntligen. Se till att njuta vänner!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.