Årets första helg

Jag är förkyld. Tycker så synd om mig själv. Jag har fått smaka på min egen medicin. Det är den bistra sanningen. Skrovlig röst, tungt huvud, slemhosta, torrhosta, ont i bröstkorgen och rinnande ögon. Ni vet ju hur förkylningens manus lyder. Den senaste veckan har jag varit lägre i mitt mående än på länge, och nu kom den fysiska delen av det hela med. Ser fram emot att se det vända, men jag antar att jag får vara mitt i det just nu ett tag till. 🔋

Hur som. I fredags var jag fortfarande ganska okej, sett till förkylningen. Jocke och jag gick till NK efter jobbet för ta del av deras rea. Flinade lite åt att Nathalie Schutermans butik hade en kö utanför och ett rep in i butiken. Flinade lagom när jag insåg att det var 50 % på hela butiken och att jag några minuter senare själv stod i kön och väntade på att eventuellt få lägga tassarna på ett par skor från Chloé eller en väska från YSL.

Blev dock inget köp där på grund av att jag är vuxen nu och således har lärt mig att:

  1. För små skor, oavsett hur tjusiga de är, kommer aldrig användas oavsett
  2. En svindyr väska är fortfarande svindyr på 50 %, om jag inte älskar den redan för ordinarie pris

Hehe. Vi fick dock med oss en brödrost. Vuxnare än så kan det nog inte bli. En pastellblå, från SMEG. Sedan åkte jag hem till Therese och åt middag med henne & Amanda, låg i soffan och tittade på resor och snackade av oss. ♥

• • •

Igår vaknade jag och mådde så jävla dåligt. Var helt sänkt, hade knappt någon röst och det gjorde ont att försöka prata. Allt gjorde ont. Ändå tog jag mig upp, åt lite frukost och åkte in till stan med Jocke.

Men idag ska jag inte lämna soffan en enda gång. Jag ska installera min nya dator, föra över alla bilder till min externa hårddisk, planera de kommande fyra veckorna och om jag orkar: ta hand om det som är kvar av packningen från Palma.

Hoppas ni har en fin söndag 💛

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.