Aperol Spritz på ett torg i Rom

Efter att ha landat på hotellrummet i någon timme fräschade vi upp oss och gick ut på stan. Vi gick förbi flera mysiga ställen men fastnade för en uteservering där de serverade Aperol spritz i enorma glas – sommarkänsla deluxe! Så här satt vi och tittade på människor och drack gott ett tag. : )

Efter första drinken kom Joakim på att Roma skulle spela Europa League drygt två timmar senare så började vi googla intensivt på vad biljetter skulle kosta och hur vi skulle ta oss dit. Det slutade dock med att vi kom överens om att se matchen på en bar istället och satsa fullt ut på söndag.

Känner ni till appen Yelp? Jag ÄLSKAR den. Använder den varje gång jag är utomlands och jag har bara hittat bra ställen med den. Igår hittade vi en italiensk pärla en bit bort. Vi tänkte bara äta en relativt snabb middag för att sedan gå och se matchen så vi struntade i att gå till hotellet och byta om innan.

Vi kom dit tjugo minuter innan de öppnade och trots att vi inte hade en bordsreservation lyckades de lösa ett bord ändå. När vi satt och väntade i lobbyn såg vi ett femtiotal foton på typ varje kändis man kan komma på. Det här var tydligen en kändistät restaurang och vi hade bara råkat snubbla in i jakten på en bra restaurang att fördriva tiden på innan matchen! Det visade sig vara en restaurang i världsklass men mer om det i nästa inlägg för nu ska vi gå ut och se Rom. : ) Ha en fin fredag vänner!

Share:

2 Kommentarer

  1. Taina Välimäki
    05/25/2018 / 09:11

    Vad heter den restaurangen?

    • 05/25/2018 / 09:13

      Hej! Det står i inlägget under :) Antica Pesa. Trevlig fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.