By Thowe

Äntligen på andra sidan

Jag ogillar vinter. Starkt.

Visst, soldränkta, snöklädda berg och promenadstråk har sin charm. Kall, frisk luft gör det lättare att andas än varm, tryckande hetta. Adventstider är mysigt och förväntansfullt, Halloween är roligt. Men resterande delar? Så här; hade jag fått välja hade vintern pågått i två månader. Jag påverkas mer än jag vill erkänna av mörkret, kylan och tröttheten. Varje vinter blir jag nedstämd, stänger in mig själv och har ångest tredubbelt så ofta som övriga månader.

Så att vi är på andra sidan nyår nu, bara tre månader från en tidig vårsol gör mig lättad. Jag ska lista alla roliga saker jag har att se fram emot och verkligen försöka tänka positivt nu. Snart… Är vi där. Det går fortare än vi tror. Våren 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *