Andra advent, brunch på Nyko och julgröt

God morgon!

Jo, jag vet att klockan är strax före 12… Den här helgen har vi båda sovit som två tonåringar. Igår var vi nära på att komma försent till vår planerade brunch med Palmagänget och idag sov vi nästan lika länge som igår, till halv elva. Vi behövde helt enkelt fylla på sömnkontot!

Är ni likadana som jag, att det känns som att julen är så nära under hela december medan nyårsafton känns som en evighet bort? Jag kan inte riktigt ta in att vi är i Palma och ska skåla in det nya året om mindre än tre veckor!

Mysigt sällskap, god brunch men riktigt, riktigt kass service. Nej, gör om gör rätt Nyko

Andra advent idag. Två veckor kvar till jul. Så mysigt och de två veckorna som är kvar bjuder på roliga aktiviteter med. Mer om det sen.

Men idag, advent. Och frukost till Vinterstudion. Smoothie med nyttigheter (troligtvis det nyttigaste jag har ätit på hela veckan) och julgröt, eftersom det tydligen är ett måste till frukost på advent enligt min pojkvän.♥

Strax ska jag kila ner till gymmet. Har noll motivation men jag tror det handlar om att jag är rejält uttråkad. Jag vill träna varierat, men eftersom jag inte vet vad som triggar smärtan så vågar jag inte ta ut svängarna. Kanske ska testa att jogga lite idag ändå. Bara för att. Får se om jag vågar. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.