Amanda 23!

amanda23 1I fredags bjöd Amanda in till firande av hennes 23-årsdag. Det bjöds på riktigt god välkomstbål (trots otaliga diskussioner i FB-chatten angående ingredienser minns jag inte riktigt vad det var i) och tilltugg.

En rolig grej hon hade gjort var att be alla att skriva något roligt/konstigt/intressant om sig själva. Detta skrev hon ner på lappar som hon la i en varsin godispåse som hon delade ut. Därefter skulle man, genom att mingla runt, försöka hitta vem det var som hade gjort det som stod på ens lapp. Sjukt kul!

amanda23 2

Givetvis måste jag berätta om min goda vän Didrik (i rosa skjorta) som verkligen förtjänar mer utrymme i bloggen med tanke på hur fantastiskt rolig och charmig han är :-) (Sponsrad mening.)

amanda23 4

I princip alla bilder jag tog var ute på balkongen, sedan glömde jag bort att jag hade en kamera. Ni får föreställa er kvällen :-)

amanda 23 5
amanda23 6

Riktigt härlig kväll som avslutades med presentöppning och spontandans innan jag tog en Uber hem och gänget fortsatte ut i nattlivet. Hoppas du njöt av din dag Amanda<3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.