Alltså WOW denna sensommar?!

tights-1 djurgarden-2

Hej godingar!

Kom precis hem efter att ha gått en låååång promenad med Therese. Vi gick runt hela Djurgården och vädret var helt underbart. Solen låg på och det var sommarvärme över hela Stockholm. Kändes snarare som juli än som september, underbart!
tights-2

Jag hade på mig nya tights från Bubblerooms samarbete med Linn Lowes, hur sköna som helst! Fick hem de igår och när jag först kikade på dom tänkte jag att de troligtvis var både för små och för korta. Tights har ju en tendens att vara det när man är 178 cm lång… Men INTE!


djurgarden-1

Vackra Stockholm. Som jag älskar dig.

Sammanlagt gick vi över 13 kilometer! Var SÅ hungrig när jag kom hem så gjorde en stor brunch (hann inte få i mig frukost innan); stekt ägg, avokadomacka, juice på jordgubbar & ingefära samt en liten tallrik med kvarg och hackad persika. Mums!

tights-5 tights-4
Tightsen har en slags “limkant” längst upp vilket jag antar är för att de verkligen ska sitta på plats. Kan tänka mig att de är grymma att springa i så ska testa det till veckan. Och som ni ser är de varken för små eller för korta (jag har storlek m). ;-) Här kan ni hitta dom!

karlaplan-1När vi sa hej då till varandra gick jag hem men först runt Karlaplan där de hade loppis… Och jag gjorde två riktigt grymma fynd. Alltså wow! Träffade en gammal tant som sålde av grejer. Ska fota och visa er senare! Ledtråd: det börjar på C. ;-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.