Alla hjärtans dag

Igår var det ju alla hjärtans dag och som ni vet är jag en sucker för all form av uppvaktning, alla typer av firande, högtider osv. <3 Var t o m lite pirrig när jag skulle gå och lägga mig i måndags, hehe.

Mådde ju som jag skrev i förra inlägget inte alls särskilt bra under dagen och ska ärligt säga att det var lite trist att inte vara på topp när det är första alla hjärtans dag-firandet med J. Men samtidigt var jag frisk på både hans och min födelsedag och det väger ju så klart tyngre. (Är det inte konstigt att jag är rädd för att vara sjuk på speciella dagar, som om det vore det “naturliga” måendet för mig?)

På förmiddagen skickade J ett blombud till kontoret med lappen “ILY BABE!”, så internt så jag orkar inte haha. Men han har verkligen tagit fasta vid att jag älskar blombud och röda rosor. Svårt att inte bli tokglad när receptionisten ringer och säger att det finns blommor att hämta. <3

Sen skulle jag springa förbi Patriksson Communication där Tessi jobbar men ville ju kolla att hon var på kontoret först. Och ville inte att hon skulle förstå att det var en “sak” hon skulle få så jag sa att jag skulle säga något…

Det roliga är att när jag kommer dit tror hon på fullaste allvar att jag skulle säga att jag HAR FÖRLOVAT MIG. Alltså att jag kommer dit på arbetstid, på alla hjärtans dag och berättar att jag har förlovat mig?! Haha fy fan vad egocentriskt om man hade gjort så. Nä, det var bara en liten påse och ballong jag skulle ge, ingen nyhet om en diamantring haha.

Väl hemma hade jag en överraskning för J innan vi började göra i ordning en tvårättersmiddag. Efter middagen fick J fick shavette med rakblad och rakkräm från NK och vad jag fick är en hemlis :)) Hehe.

Hoppas ni hade en fin kärleksdag, oavsett om ni tillbringade den ihop med någon eller inte. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.