Alkohol eller alkoholfritt?

God morgon! Jag och Jocke ställde klockan tidigt imorse för att hinna till gymmet innan vi ska iväg till Avesta senare idag. Låter hjärtat jobba på en crosstrainer just nu – skonsamt för rygg & höft, inte särskilt skonsamt för pulsen. Hehe. Tycker det är viktigt med balansen mellan att träna hjärtat men ändå ta ett glas vin då och då under sommaren. Blir härligare att dricka vin när hjärtat fått sitt och vice versa. För de flesta blir det ju ändå en något större konsumtion av alkohol dessa månader – så är det verkligen för mig iaf.

Jag ska dock höja ett finger här. Denna vecka var jag på två aw’s och drack alkoholfritt bubbel båda gångerna. Men det skriver jag inte ut någonstans, bara tar en bild på stories & skriver aw. Vill inte samla godhetspoäng pga alkoholfritt utan bara påpeka att allt är inte som det ser ut på sociala medier. En del vill ju gärna tycka att folk dricker för mkt alkohol utan att de faktiskt har koll :)

Igår däremot, då festade vi till på aperol spritz med Pol Roger. Så går det när man inte hinner till Systembolaget innan 15!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.