Akupunktur i ländryggen och en irriterad disk

I veckan var jag hos Robin för att behandla min rygg. Vi testade något nytt, nämligen akupunktur. Vi pratade om det redan i somras men då hade jag gjort så bra framsteg att det inte behövdes. Nu har jag en irriterad disk som är problemet. Det är inte farligt och jag är inte skadad, men det är ju inget positivt direkt. *Märk irritationen* Det var jävligt obehagligt ärligt talat, men det gick över snabbare än jag trodde.

Senaste gången jag var där, alltså i onsdags, hade jag råkat ut för ryggskott några dagar innan. Ett bakslag som kanske är större mentalt än fysiskt… Det har legat latent ett tag, så egentligen var det ingen chock. Men ändå. Inget positivt.

Hela mitt mentala fokus tvingas arbeta för att förstå att jag inte kan träna stenhårt utan att jag behöver rehaba och stärka upp bäckenbotten som just nu är… Slappt. (Robins ord!) Hehe. Låter hårt, men det är ju vad det är. Muskler som inte är starka nog att balansera upp kroppen vilket gör att andra muskler får arbeta hårdare.

Nu ska jag gå till gymmet och försöka träna lite puls och rehabträna. Fy vad tråkigt. Men det är vad det är. Imorgon är jag mer positiv, lovar. :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.