After work, Brillo & Sanna’s

eugenia brilloI tisdags träffade jag syrran efter jobbet och snackade ikapp oss. Vi har inte setts på länge nu och det har hänt en hel del under sommaren för båda två. Vi satte oss på Brillo och så fick jag även hennes videokamera, ska nämligen försöka mig på att filma lite av Matildas vigsel på lördag… Hoppas, hoppas, hoppas att jag gör det bra. Det är ju inte vilken dag som helst direkt. brillo awEfter aw:n mötte jag upp Eddie på Sanna’s. Jag skulle lämna lite saker och så passade vi på att prata lite med. :) Har ju varit rätt tydlig med vad jag tycker om separationer och jag är glad att vi har den respekten vi har för varandra och fortfarande är vänner. Om ingenting jobbigt har hänt i ett förhållande har jag svårt att se varför man ska vara elaka mot varandra, speciellt med tanke på att personen oftast har varit ens närmaste i flera år. Allt behöver inte vara svart eller vitt.

 

Nu ska jag städa lägenheten, Kajsa har åkt hem till Göteborg i ett par dagar och när man bor två personer på 24 kvm blir det rätt stökigt hehe. Puss på er!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.