8 härliga saker som har hänt idag

1. Imorse vaknade jag innan alarmet vilket brukar betyda att jag är relativt pigg.

2. Jag sa till mig själv när jag stod framför badrumsspegeln att idag skulle jag vara riktigt produktiv, kreativ och glad på jobbet. Det är en liten grej att säga, men varje gång jag har sagt det på morgonen så blir dagen faktiskt bättre.

3. Jag har börjat gå en ny väg på morgonen när jag får skjuts av Jocke. Jag går genom Humleparken och det är så härligt. Det är några få minuter av min morgon men det är så grönt, det doftar gott och är bara så härligt och vackert.

4. Jag kände mig fin i min outfit.

5. Jag skulle egentligen gå på Arlas presslunch men var tvungen att avboka för att vi hade städdag (!) på kontoret. Sedan blev det ändå av att jag och Mikaela fick springa iväg på en annan snabb lunch, Johanna Kajson släpper hennes första bok (hon som har hjälpt Kenza och Isabella Löwengrip med sina bröllop). Så vi snackade bröllop, kikade på bröllopstårtor och drack bubbel en snabbis innan det var dags att springa tillbaka till redaktionen.

6. När vi kom tillbaka var det dags att råstäda hela redaktionen vilket gjorde att alla tömde sina lådor och hyllor från bland annat presskit och annat skoj = julafton för hela gänget! Haha. Kom hem med hur mycket som helst, en av många fördelar med att jobba på Aller Media.

7. Mitt i allt skickade Arla ett presskit på temat “Matlycka” eftersom jag inte kunde vara med på lunchen. Så snällt, tack Arla! Det bestod av något som också blev kvällens middag, kantarelltoast :)

8. Jocke ringde och berättade att han fick ledigt på lördag (han hade något med fotbollen) vilket gör att han kan följa med mig på en smygpremiär för ett nytt hotell här i stan i helgen! Blev så himla glad.

Wow, när jag läser igenom alla punkter inser jag vilken bra dag jag har haft. Och vet ni det tragiska? Jag förstår det inte förrän jag reflekterar över det på riktigt. Nästa vecka ska jag träffa min psykolog igen efter att ha haft ett uppehåll under sommaren och då ska vi prata om mina låga perioder, att våga stå på egna ben, ha en stark självkänsla osv. 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *